Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O delegaţie japoneză a vizitat astăzi Portul Constanţa

ro

23 Aug, 2013 14:01 1540 Marime text
Astăzi, o delegaţie japoneză din care au făcut parte reprezentanţii Autorităţii Portului Nagoya şi ai Camerei de Comerţ şi Industrie a oraşului Nagoya a vizitat portul Constanţa.
Delegaţia japoneză a fost condusă de Jiro Takahashi, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie din Nagoya şi a fost întâmpinată la sediul Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa de directorul Comercial, George Gabriel Vişan, şi directorul Infrastructură, Alexandru George Iorov.
Alături de conducerea Camerei de Comerţ şi a Autorităţii Portului Nagoya, din delegaţie au făcut parte oameni de afaceri de la corporaţii japoneze importante: Fujitrans, Mitsubishi, Toyota Tsusho, Nippon Express, Millenium Shipping, Meiko Trans, Isewan Terminal Service, Mitsui and Co, etc.
Conducerea CN „APM” SA a prezentat oaspeţilor japonezi facilităţile portuare investiţiile în derulare, cele de perspectivă şi oportunităţile pe care le oferă Portul Constanţa.
„Interesul acestora este de a pune bazele unor noi relaţii de colaborare cu Portul Constanţa şi de a identifica posibilităţi de investiţii în infrastructură şi logistică. Delegaţia a făcut o vizită de documentare în port la bordul navei Anghel Saligny”, se menţionează într-un comunicat de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii