Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O delegație a TNL Constanța a luat parte la Școala Politică „Gheorghe I. Brătianu“

ro

20 Oct, 2014 14:11 3053 Marime text
O delegație a Tineretului Național Liberal (TNL) Constanța a luat parte la sfârșitul săptămânii trecute la Școala Politică „Gheorghe I. Brătianu“, care are loc în fiecare an la Sighetu Marmației. Evenimentul este organizat de Tineretul Național Liberal, prin intermediul filialei de la Sighetu Marmației şi este una dintre cele mai iubite și așteptate reuniuni liberale.

Reprezentanții constănțenilor au fost Dragoș Caliminte, Ovidiu Cazan și Alexandru Ciobanu. În programul Școlii Politice, organizate în mod tradiţional de către TNL, au fost incluse două momente: vizitarea „Memorialului Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei“ şi depunerea de coroane la Troiţa martirilor din cadrul Cimitirului Săracilor de lângă Sighetu Marmaţiei, parte a Memorialului, acolo unde au participat și reprezentanții tinerilor liberali constănțeni.

„Consider că mulți dintre noi nu mai știu ce este cu adevărat important pentru țară, ignoră trecutul și ceea ce ne-a adus unde suntem acum. Trebuie să fim conștienți că suntem factori de decizie în  propria noastră țară și că suntem datori să oprim abuzurile care, într-o formă sau alta, continuă și după 1989. Această vizită ne-a întărit și mai mult și am realizat, o dată în plus, ce înseamnă să fii român și ce este bine de făcut pentru România“, a spus Dragoș Caliminte, membru în BPJ al TNL Constanța.

La ediția din acest an, președintele PNL, Klaus Iohannis, a fost alături de tinerii liberali.

La finalul vizitei, delegatia constănțeană a primit diplome pentru participarea la eveniment. Școala Politică „Gheorghe I. Brătianu“, ediția 2014, a luat sfârșit duminică, 19 octombrie, tradiția acestui eveniment urmând să fie continuată și în următorii ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii