Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nume grele au intrat pe mâna procurorilor. Tudose, Mihăilă, Dosaru şi Ispas, reținuți!

ro

23 Mar, 2016 23:19 2377 Marime text
 
Fostul subsecretar de stat în MAI, Viorel Dosaru, procurorii Liviu Tudose și Aurelian Mihăilă, dar și fostul șef al DGA Prahova, Constantin Ispas, au fost reținuți, miercuri seară, după mai multe ore de audieri în dosarul clasat de procurorul Lucian Papici. Cei patru au fost scoși încătușați din sediul DNA Ploiești, urmând a fi duși la arestul Capitalei. Mâine, aceștia vor fi prezentați Înaltei Curți de Casație și Justiție cu propunere de arestare preventivă.
 
Din primele informaţii, Tudose ar fi acuzat în acest dosar de luare de mită și furnizare de informații confidențiale, iar procurorul Aurelian Mihăilă ar fi acuzat de cercetare abuzivă și furnizare de informații nedestinate publicității.
 
De asemenea, fostul subsecretar de stat în MAI, Viorel Dosaru, este acuzat de luare de mită (două infracțiuni), favorizarea infractorului și furnizarea de informații nedestinate publicității, iar Constantin Ispas, fostul șef al DGA Prahova, este acuzat de luare de mită și furnizarea de informații nedestinate publicității.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii