Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NEPI are un nou CEO

ro

10 Aug, 2015 14:25 2169 Marime text
Alex Morar a fost numit în funcția de CEO al  fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments), scrie arenaconstruct.ro. Începând cu 7 august, acesta coordonează operațiunile unuia dintre cei mai activi investitori de pe piața din România, alături de Mirela Covasa, director financiar și Tiberiu Smaranda, director executiv.
Decizia a fost luată ca urmare a hotărârii lui Martin Slabbert și a lui Victor Semionov de a se retrage pentru a dezvolta noi business-uri.
Alex Morar face parte din managementul NEPI încă de la înființarea sa, în 2007. Având experiență pe zona de investment, management și real estate, acesta a avut mai multe roluri pe parcursul celor opt ani petrecuți în cadrul companiei.
În ultimii ani, rolul său în cadrul NEPI a fost de a coordona investițiile și o parte din procesele operaționale. Odată cu preluarea noului mandat, misiunea lui Alex Morar este de a continua expansiunea NEPI și a întări poziția de lider a fondului de investiții, în special pe segmentul de retail.
NEPI este o companie listată pe piaţa principal a Johannesburg Stock Exchange Limited (JSE), Bursa de Valori Bucuresti (BVB), şi The Alternative Investment Market (AIM) din Londra.
Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Centre, City Mall Constanța, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti şi City Business Centre din Timişoara.


sursa text si foto: arenaconstruct.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii