Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep „Monica Niculescu are șansa de a câștiga turneul BRD Bucharest Open”

ro

15 Jul, 2015 14:42 1288 Marime text
 
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că Monica Niculescu are șansa de a câștiga turneul BRD Bucharest Open, care are loc la Arenele BNR din Capitală, informează Agerpres.

„Sunt multe jucătoare care pot câștiga anul acesta titlul la București, cred că Monica are o șansă. A jucat foarte bine la Wimbledon, chiar dacă a fost pe iarbă, ea are un slice care incomodează foarte mult, plus că o să se întâlnească româncele între ele pe parcurs'', a afirmat Halep, campioana de anul trecut a turneului WTA din Capitală.

„Îmi pare rău că nu sunt anul acesta la turneul BRD Bucharest Open'', a mai spus Halep, care nu regretă, însă, decizia luată: „Aveam nevoie de o pauză după turneul de la Wimbledon și de aceea nu am jucat la București. Eram obosită și cred că a fost o decizie bună. Nu poți face mereu ce vrei''.

Halep a urmărit marți meciul Monicăi Niculescu (împotriva Anei Bogdan), remarcând lungimea sa foarte mare. Simona nu a rămas la Arenele BNR pentru partida jucată seara de Andreea Mitu, din cauza ploii. „Andreea a făcut un joc bun, în fața unei jucătoare bune, Annika Beck, cu care am jucat și eu în trecut și e o adversară dificilă. Andreea e în formă după Roland Garros'', a precizat Halep.

Simona Halep a subliniat că pentru ea „o vacanță departe de tenis e imposibilă'', mărturisind că a stat câteva zile la Londra după ce a pierdut în primul tur și s-a bucurat de tenis. „Acum mă simt relaxată din punct de vedere mental'', a precizat constănțeanca.



Sursa: Agerpres
Sursa foto: doartenis.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii