Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Macovei îşi lansează partidul politic

ro

19 Feb, 2015 20:53 1314 Marime text
Europarlamentarul Monica Macovei şi-a lansat pe data de 11 ianuarie 2015 Asociaţia „M10", pe care a înfiinţat-o cu persoanele care au lucrat alături de ea în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. Aşa cum a promis, următorul pas este să înfiinţeze un nou partid politic, pe care îl va lansa pe data de 1 martie, în Bucureşti.

Monica Macovei a anunţat pe pagina sa de Facebook lansarea noului partid politic, cel cu care va intra în cursa alegerilor locale şi parlamentare de anul viitor. Europarlamentarul îi invită pe simpatizanţii şi membrii Asociaţiei „M10" pe data de 1 martie 2015, la sala Grigore Preoteasa a Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, unde va avea loc lansarea noii formaţiuni politice.

„Vom face un pas mai departe, așa cum am promis la finalul campaniei prezidențiale din 2014: nașterea unui al treilea pol politic în România, fără baroni, fără finanțări murdare. Suntem o forță uriașă de schimbare, pentru că noi credem în mod autentic în libertate, dreptate și schimbare", a scris pe Facebook Monica Macovei.

Vezi mai jos invitaţia făcută de Monica Macovei:

„Dragi membri și simpatizanți ai Asociației M10,

Dragi prieteni care credeți

• în libertate, dreptate, justiție și dreptul la proprietate privată,

• în libertatea de gândire, de exprimare și de asociere,

• în dreptul oamenilor liberi să-și urmărească interesele, fără a afecta libertățile și drepturile celorlalți,

• în inițiativa privată și economia de piață,

• în intervenția minimă a statului – sursă de corupție și ineficiență - în economie,

• în transparența guvernării și libera concurență,

• în muncă și dreptul oamenilor de a nu fi jecmăniți de guvernanți pe urma muncii lor,

• în solidaritatea reală față de cei abuzați sau cu adevărat în nevoie,

Vă invit pe 1 martie 2015 în București, la sala Grigore Preoteasa a Casei de cultură a studenților (Calea Plevnei nr. 61), orele 13.00 – 15.30, unde vom face un pas mai departe, așa cum am promis la finalul campaniei prezidențiale din 2014: nașterea unui al treilea pol politic în România, fără baroni, fără finanțări murdare. Suntem o forță uriașă de schimbare, pentru că noi credem în mod autentic în libertate, dreptate și schimbare.

Vă invit să veniți să ne întâlnim și să dăm împreună un semnal al schimbării și modernizării: decizia privind viitorul României trebuie să se întoarcă la oameni, nu mai trebuie să rămână în mâinile unui grup restrâns, cu interese economico-financiare transpartinice și ilegitime.

Monica"



Sursa: România TV
Sursa foto: b1.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii