Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Michael Schumacher împlineşte 45 de ani. Fostul pilot se află în comă

ro

03 Jan, 2014 09:34 1227 Marime text
Michael Schumacher împlineşte vineri 45 de ani. Echipa Ferrari a anunţat că va organiza "o manifestaţie în tăcere şi cu respect" pentru fostul pilot, la spitalul din Grenoble unde este internat germanu, potrivit B1TVl.

"În aceste zile dificile şi cu ocazia zilei sale de naştere, cluburile Ferrari vor să îşi arate susţinerea faţă de Michael Schumacher, organizând mâine o manifestaţie în tăcere şi cu respect, în culoarea roşie, la Centrul Medical Universitar din Grenoble", se a anunţat Ferrari pe Facebook.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher, care va împlini vineri 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel.

Germanul a fost operat până acum de două ori. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene, iar miercuri ataşatul său de presă, Sabine Kehm, a anunţat că starea germanului este stabilă.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a ajutat-o pe fiica unui prieten, înainte de accidentul de duminică, în care a fost rănit grav, relatează presa franceză.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii