Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mediator, opinii pro şi contra la „Radiografia zilei”, pe Litoral TV

ro

01 Aug, 2013 14:58 1201 Marime text
Cât de samariteni vor fi mediatorii, ce facem dacă una dintre părţi refuză să se prezinte la şedinţa de informare ori în cazul unui dosar cu sute de persoane, cât ne poate costa o mediere şi cât de încântaţi au fost avocaţii de apariţia mediatorilor sunt câteva dintre aspectele ce vor fi abordate în ediţia din această seară a emisiunii ,,Radiografia Zilei” realizată de Mihaela Ciorbaru. Subiectele vor fi dezbătute împreună cu avocatul Dumitru Bădrăgan şi preşedintele Asociaţiei Centru de Mediere Constanţa, Anca Iacob. Persoanele interesate de subiect pot interveni în direct la numerele de telefon ce vor fi afişate permanent pe ecran.
Emisiunea poate fi urmărită cu începere de la ora 20.30 pe Litoral TV

Situaţia Universităţii „Ovidius” dezbătută „În arenă”

Astăzi, în cadrul emisiunii „În arenă” realizată de Lavinia Siclitaru la ora 17:30 la Litoral TV, Daniel Citirigă – purtătorul de cuvânt al Universităţii „Ovidius” va discuta despre cazul lui Dănuţ Tiberius Epure, rectorul Universităţii Ovidius acuzat de luare de mită şi despre poziţia oficiala a DNA privind începerea urmăririi penale faţă de învinuit.

Vezi cine vine la „Drumuri spirituale”

Astăzi, în cadrul emisiunii „Drumuri spirituale” realizată de Codruţ Burdujan la ora 16:30 la Litoral TV, invitat este preşedintele Ramadanului, Bari Nerdin care va vorbi despre postul Ramadanului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii