Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşini româneşti, stropite cu benzină şi incendiate, în Italia

ro

30 Sep, 2015 09:12 1571 Marime text
Trei mașini cu numere românești, două cu numere de Satu Mare și una de Galați, au fost incendiate la Roma. Proprietarii care și-au găsit mașinile distruse se plâng de atitudinea autorităților italiene, potrivit romaniatv.net.
 
Unul dintre sătmărenii care și-a găsit mașina distrusă de flăcări crede că este vorba despre aceeași bandă care la începutul anului a dat foc și altor mașini cu numere de România. Acesta mai spune că de atunci au mai fost și alte cazuri, unele chiar în urmă cu câteva săptămâni, care nu au fost deloc mediatizate. Bărbatul crede că autoritățile încearcă să mușamalizeze aceste cazuri.
 
Conform gazetaromaneasca.com, la fața locului s-au deplasat carabinierii și pompierii. Sătmăreanul spune că mașinile au fost stropite cu o substanță inflamabilă după care li s-a dat foc. Mașinile celor doi sătmăreni au fost parcate pe aceeași stradă, iar autoturismul gălățeanului pe un drum aflat în apropiere. De asemenea, bărbatul spune că pe aceeași stradă unde au fost incendiate mașinile cu numere de Satu Mare a mai fost și o dubiță cu numere românești pe care au încercat să o incendieze dar nu au reușit.
 
Reamintim că, la începutul acestei luni, patru mașini cu numere românești au fost incendiate în cartierul Borghesiana din Roma, unde locuiesc foarte mulți români. La vremea respectivă, poliția italiană a deschis o anchetă, dar până acum nu a fost dat vreun răspuns.
 
Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii