Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Sharapova, despre sezonul slab pe zgură al Simonei Halep

ro

06 Jun, 2015 13:42 2181 Marime text
 
Eliminată în optimile de finală de la Roland Garros, Maria Sharapova a vorbit despre rezultatele negative înregistrate de Simona Halep şi Eugenie Bouchard în capitala Franţei şi la Madrid.
 
Rusoaica, ce tocmai a căzut pe locul 4 în clasamentul WTA, a afirmat că rezultatele nu sunt surprinzătoare, deoarece cele două sportive sunt tinere şi pot apărea şi astfel de momente. "E nevoie de timp pentru a fi capabilă să rămâi în top şi să dovedeşti că eşti una dintre cele mai bune", a afirmat Maria Sharapova.
 
"La această vârstă este important să ai lângă tine oamenii potriviţi. Alegerile sunt dificile, sunt multe opţiuni, iar pentru o fată tânăra există prea multe alternative ce te pot dezorienta, cum ar fi participarea la evenimente festive, întâlnirea unor celebrităţi, şedinţe foto... Lucrurile astea par cool pentru o fată tânără, dar nu trebuie să uiţi niciodată că tenisul te-a adus aici", a mai spus Sharapova.
 
Rusoaica va coborî pe locul 4 după eliminarea de la Roland Garros, în timp ce Simona Halep se va afla pe locul 3. În schimb, Eugenie Bouchard va ieşi din Top 10 şi va coborî pe locul 11.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii