Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mădălina Ghenea este cea mai dorită româncă din lume

ro

12 Aug, 2012 18:47 6038 Marime text

madalina_ghenea.jpgFotomodelul Mădălina Ghenea şi actriţele Elsa Pataky şi Natalie Portman se regăsesc în topul celor mai dorite 99 de femei din lume, într-un sondaj realizat de site-ul AskMen.com în acest an. Recent, românca şi-a postat pe Facebook un nou pictorial care confirmă sondajul.

Fotomodelul Mădălina Ghenea, cunoscută pentru o presupusă relaţie pe care ar fi avut-o cu actorul american Leonardo DiCaprio, se află pe poziţia a 87-a în Top 99 Most Desirable Women in the World. Încercând să răspundă la întrebarea "De ce se află Mădălina Ghenea pe locul al 87-lea?", editorii site-ului AskMen.com fac următoare descriere: "Cu buzele ei pline, un corp la superlativ şi un trecut scandalos (se spune că a fost exmatriculată în timpul liceului pentru că a apărut în lenjerie intimă în câteva fotografii realizate pe când avea 16 ani), Mădălina Ghenea a fost descrisă ca fiind o «versiune mai tânără» a actriţei Angelina Jolie".

Mădălina Ghenea spunea, înmtr-un interviu acordat The One, că este îndrăgostită de ţara ei: "Face parte din mine. Şi, cu toate bilele negre, mi-e dor de ţara mea. Pentru că e o dragoste oarbă şi refuz să văd defectele, spun mereu străinilor că, dacă te naşti şi creşti în România, te vei descurca oriunde în lume. Acasă totul e mai greu, mai încurcat, ca să schimbi ceva trebuie să muţi munţii din loc. România m-a învăţat să lupt - când te naşti într-o ţară săracă, într-o familie modestă, creşti cu vise".

Citeşte articolul complet aici: http://www.realitatea.net/cea-mai-dorita-romanca-din-lume-un-nou-pictorial-sexy_986494.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii