Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lovitură sub centură pentru şoferi Preţuri record la RCA pentru posesorii de autoturisme din Constanţa

ro

01 Aug, 2014 08:43 2943 Marime text
Şoferii din judeţele din centrul şi vestul ţării, precum şi cei din judeţele mici, din apropierea Dunării, beneficiază de preţuri cu până la 50% mai mici, la RCA, comparativ cu cei din Bucureşti sau cu cei din judeţele mari din estul României, conform economica.net.
 
Şoferii din Galaţi, Constanţa şi Iaşi vor plăti de două ori mai mult pentru un RCA comparativ cu cei din Timişoara, Hunedoara sau Giurgiu.

Euroins, societate care vindea tradiţional la cele mai mici preţuri a făcut un pas mare în spate, cel puţin în ceea ce priveşte tinerii. Societatea cu acţionari bulgari are cele mai mari preţuri, ajungînd şi la 3.900 de lei, în cazul tinerilor din Constanţa.

Articolul intergral poate fi vizualizat urmând link-ul http://www.economica.net/prima-harta-a-rca-vezi-cat-te-costa-asigurarea-in-functie-de-judetul-unde-locuiesti_85113.html
 
Sursa: economica.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bianca 01 Aug, 2014 14:38 Am incheiat o polita RCA la Euroins pe 12 luni, incepand cu 18 iunie 2014, iar tariful este unul cat se poate de normal : 367 lei. Acum am recalculat polita RCA pe site-ul Euroins, iar tariful este acelasi. In continuare, Euroins are cele mai mici tarife pentru politele RCA !