Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Li s-au emis mandate de arestare preventivă Bănuiţi de furtul mai multor bunuri dintr-o societate comercială identificaţi la scurt timp de poliţişti

ro

27 Jan, 2015 18:32 933 Marime text
 
Bănuiţi de furtul mai multor bunuri dintr-o societate comercială identificaţi la scurt timp de la comiterea faptei, de către poliţişti
În noaptea de 25/26 ianuarie, ora 02.55, în urma unei sesizări, poliţiştii din Murfatlar s-au deplasat operativ la sediul unei societăţi comerciale, al cărei sistem de asigurare fusese forţat, iar din interior fuseseră sustrase mai multe produse.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că autorii, după comiterea furtului, au plecat către Constanţa cu un autoturism decapotabil, dându-l în urmărire şi instituind filtre.

Astfel, în jurul orei 4.00 poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu poliţişti ai Secţiei 2 şi un lucrător GMJ au depistat şi scos din trafic autoturismul care circula pe bulevardul Al. Lăpuşneanu, în interior fiind depistaţi B. Marcel-Eduard, de 42 ani, B. Ionuț, de 32 ani, A. Constantin, de 42 ani şi C. Ddaniel - Ion, de 28 ani, toţi din municipiul Constanţa.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au stabilit locaţia unde aceştia lăsaseră ţigările şi cafeaua sustrase, în valoare de aproximativ 3.000 lei, recuperându-le.

S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate iar cei patru au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive. 

Li s-au emis mandate de arestare pentru 30 de zile. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii