Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jeep Grand Cherokee furat din Spania, descoperit în PTF Negru Vodă

ro

21 Nov, 2014 10:12 2008 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în PTF Negru Vodă un autoturism marca Jeep model Grand Cherokee, declarat furat de autorităţile din Spania, pe care un cetăţean român încerca să-l scoată din ţară.


Astfel, ieri, în jurul orei 06.00, în PTF Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român S. Marian, în vârstă de 27 ani, care conducea un autoturism marca Jeep, model Grand Cherokee, cu numere de Spania. Verificările au scos la iveală faptul că autovehiculul în cauză figurează ca fiind furat din Spania, din data de 29.12.2011.

Conducătorul auto, domiciliat în judeţul Brăila, a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziţionat autovehiculul, dintr-un târg auto din Bucureşti, pentru care a plătit unei persoane necunoscute suma de 2.650 de euro, fără a cunoaşte faptul că acesta este declarat furat.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul în cauză, evaluat la aproximativ 11.700 de lei, la sediul SPF Negru Vodă în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 48, alin. 1 raportat la art. 228, alin. 1 Cod Penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii