Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instructorul de paraşutism Adrian Constandache, din Constanța, reîntors la muncă (galerie foto)

ro

09 Jan, 2016 21:20 2838 Marime text
 
Instructorul de paraşutism Adrian Constandache din Constanța, care a fost rănit grav în accidentul de la Aerodromul Clinceni, a revineti astăzi la muncă.
 
Colegii l-au așteptat bucuroși pe aerodrom și au făcut poze cu cel care a luptat pentru viața sa după cumplitul accident în care a fost implicat.
 
Vă reamintim, că Adrian Constandache, în vârstă de 43 de ani, a fost adus în spital în comă de gradul III, cu politraumatisme cauzate de căderea de la o înălţime de 60-80 de metri, cu contuzii cerebrale şi fracturi de membre şi cu un scor de severitate de 57 din maxim 75. A fost îngrijit de o echipă formată din medici de la terapie intensivă, reanimare, chirurgi, neurologi şi ortopezi. După externare a început recuperarea neurologică şi motorie.
 
În urma accidentului de paraşutism din 18 octombrie, de pe Aerodromul Clinceni, judeţul Ilfov, Andreea Nica, jucătoare la clubul de handbal Unirea Slobozia, şi Dan Floroiu au murit, iar instructorul de paraşutism Adrian Constandache a fost rănit grav.
 
Familia lui Costandache este una dedicată acestui sport. Cristina şi Adrian Costandache, ambii instructori de paraşutism, au mii de salturi la activ. Cristina Costandache provine dintr-o familie de paraşutişti, tatăl ei fiind fost instructor de paraşutism. Şi fratele ei mai mic are aceeaşi pasiune. Fostă componentă a Lotului Naţional de Paraşutism, Cristina este multiplă campioană naţională, cu şapte titluri consecutive. În total, a adunat 15 titluri de campioană la mai multe probe şi a acumulat 2.547 de salturi. În prezent, antrenează tinerii care se înscriu la cursurile de paraşutism susţinute la Aerodromul Tuzla.

Citește și: Şi Mazăre a făcut paraşutism cu instructorul Constandache. Udrea l-a depăşit pe fostul primar. Ce vedete au făcut salturi în aer


Sursa foto: Facebook - Adrian Constandache
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii