Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Incident pe calea ferată. Locomotiva unui tren de călători a deraiat la Băile Tușnad

ro

02 Sep, 2017 11:17 2507 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la în această dimineață la ora 10:00 circulația feroviară a fost oprită pe Magistrala 400, la kilometrul 66+600 de metri, respectiv intrarea în halta CF Tușnad Băi, județul Harghita, deoarece locomotiva trenului IR 366 a deraiat la al doilea boghiu.
 
În prezent se încearcă repunerea locomotivei pe calea ferată și reluarea circulației feroviare.  

UPDATE. 

CFR Călători informează că în aceasta dimineață, în jurul orei 08:10, locomotiva trenului IR 1366 Brasov- Budapesta, la trecerea peste macazele de la intrarea în stația Băile Tușnad (între Sfântu Gheorghe și Miercurea Ciuc) a deraiat cu o osie.
 
Cei aproximativ 90 de pasageri și echipajul trenului (mecanic, Șef tren, conductor) nu au fost răniți.
 
A fost solicitat un tren de ajutor din stația Brașov pentru repunerea pe șine a locomotivei și reluarea circulației în condiții de siguranță.
 
Pasagerii trenurilor IR 1366 și IR 1407 vor fi transbortați cu mijloace auto între Bicsadu Oltului și Băile Tușnad, de unde își vor continua călătoria cu alte trenuri către destinațiile lor.
 
Dacă pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor să renunțe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată, în vigoare.
 
CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident și ii asigură că toate măsurile întreprinse de angajații feroviari au ca principal scop reluarea circulației în conditii de siguranță.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii