Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2-Incident în Tomis III. Un bărbat susține că angajații unei firme de pază i-au dat cu spray paralizant în ochi (galerie foto+video)

ro

25 Feb, 2016 16:54 5535 Marime text
 
În urmă cu câteva minute, în zona Tomis III a avut loc un accident de circulație mai puțin obișnuit.
 
Din primele informații, este vorba despre un angajat de la o firmă de pază care i-ar fi dat cu spray paralizant în ochi unui bărbat, aflat, după cum se pare, sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a încercat să fugă după cel ce îi dăduse cu spray, dar s-a lovit de o cisternă. Se pare că este vorba despre firma de pază Save & Self.

Circulația se desfășoară cu greutate în zonă. 

Polițiștii rutieri sunt prezenți la fața locului și medicii de la Serviciul județean de Ambulanță Constanța, care îi acordă primul ajutor medical. 


UPDATE 2, ora 19.45: 
 

Potrivit reprezentanților Poliției Rutiere, astăzi în jurul orelor 16.30, un bărbat în vârstă de 41 ani a condus o autoutilitară, pe strada Soveja din Constanţa, banda nr. 3, dinspre bulevardul Al. Lăpuşneanu către bulevardul Tomis, şi ajungând la intersecţia tip sens giratoriu cu strada Adamclisi, a surprins şi accidentat un tânăr de 26 ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, și care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto.
     
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.

 

UPDATE 1, ora 17.34:


Polițiștii rutieri au anunțat că au fost solicitați să intervină la un accident petrecut pe strada Soveja, din municipiu, în zona Lidl.
 
Din primele informații, era vorba despre un pieton care a fost accidentat de un autoturism. Se pare însă că pietonul respectiv era domnul din imagini, care a reușit să se certe cu angajatul firmei de pază care i-a dat cu spray în ochi. 

Pentru că nu vedea pe unde merge, tânărul s-a lovit de o autocisternă și a căzut sub roțile ei. Șoferul a văzut scena și a oprit la timp. Martorii îi acuză pe agenții de pază că l-au lăsat pe bărbat în intersecție și au plecat, fără să se intereseze de soarta lui.
 
Medicii de pe ambulanță l-au găsit sub roțile cisternei. Avea dureri mari la ochi din cauza gazului iritant.


Vom reveni cu informații

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii