Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR. Bărbat urmărit internaţional pentru infracţiuni de furt calificat, depistat de poliţiştii români. Ce pedeapsă va executa

ro

08 Feb, 2018 10:14 1152 Marime text
Un bărbat căutat la nivel internațional de autoritățile române, condamnat pentru furturi din locuințe, a fost depistat, în urma colaborării dintre Poliția Română și autoritățile portugheze. Potrivit IGPR, au fost demarate procedurile de aducere în țară a celui în cauză, pentru executarea pedepsei.

Bărbatul, de 36 de ani, a fost depistat, la data de 31 ianuarie a.c., în urma activităților investigative efectuate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, desfășurate în cooperare cu autoritățile portugheze.

Acesta era urmărit internațional, întrucât se sustrăgea executării a două pedepse de 3, respectiv 2 ani și 411 zile de închisoare, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat. Bărbatul pătrundea, prin escaladare, pe timp de noapte, în locuințele părților vătămate, de unde sustrăgea bunuri. Persoana în cauză a fost arestată, fiind demarată procedura predării către autorităților române.

Schimbul de date și informații cu autoritățile portugheze s-a realizat prin intermediul atașatului de afaceri interne român acreditat la Madrid.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii