Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cum sunt furaţi turiştii pe litoralul românesc

ro

26 Jul, 2015 13:00 1415 Marime text
Poliţiştii din Mamaia au fost sesizaţi de un turist despre faptul că, în timp ce se afla pe plaja din staţiune, a intrat în apa Mării Negre lăsându-şi telefonul mobil nesupravegheat pe un şezlong, moment în care o tânără a luat telefonul şi a încercat să fugă, dar fost reţinută de angajaţii din zonă. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat-o pe A S. de 16 ani, din Băneasa, pe numele căreia au deschis un dosar de cercetare penală.
 
Poliţia din Mangalia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unui magazin din staţiunea Saturn, în zona hotelului Siret. Deplasaţi cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au reuşit prinderea în flagrant a doi bărbaţi de 35 şi 23 de ani, din Vrancea şi Bacău, iar cu ocazia efectuării controlului corporal, în posesia acestora a fost găsită suma de 120 de lei şi ţigări, pe care partea vătămată, în calitate de administrator, a declarat ca îi aparţin. Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a stabilit ca cele 2 persoane au pătruns în magazin printr-o rama de termopan care nu avea geam, fiind blocată de un frigider. Cei doi au fost prezentaţi instanţei de judecată din Mangalia, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile, aceştia fiind introduşi în arest.
 
Totodată, poliţiştii din Vama Veche cercetează un tânăr, de 25 de ani, din judeţul Suceava, care a pătruns pe fereastra lăsată întredeschisă a unei camere de hotel din staţiune, de unde a sustras un portofel ce avea suma de 70 de lei, un ceas şi două inele din aur. Prejudiciul în valoare de 700 lei a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.
 
Poliţiştii Secţiei 3 din Constanţa au fost sesizaţi de două turiste despre faptul că pe plaja Modern, în timp ce au intrat în apă şi şi-au lăsat bunurile nesupravegheate, le-au fost sustrase trei telefoane mobile şi documente personale, fiindu-le cauzat un prejudiciu de 5.000 de lei.
 
De asemenea, poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi de o turistă şi un turist din Bucureşti, despre faptul că, în noaptea de 24 iulie a.c., în jurul orelor 3.00, pe uşile lăsate descuiate a camerelor de hotel din Eforie Nord, persoane necunoscute au pătruns şi au sustras 3.250 de lei, acte personale şi două telefoane mobile.
 
Poliţiştii constănţeni au deschis anchete pentru identificarea şi tragerea la răspundere a autorilor şi recuperarea bunurilor.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii