Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 20 aprilie 2011

ro

20 Apr, 2011 11:32 1535 Marime text

stiri_lib_pic.jpgBerbec

Ziua de astazi poate aduce surprize, rasturnari de situatie, schimbari de perceptie. E posibil sa primesti vesti neasteptate dar favorabile, sa apara schimbari bruste in ce priveste un contract sau sa-ti faci bagajele pe nepusa masa pentru a pleca intr-o calatorie. Sunt favorizate demersurile ce tin de cunoastere, elevare, studiu, in ce priveste filozofia, justitia sau religia.

Taur

Astazi e posibil sa te simti ca si cand esti spectator la evenimentele care au loc, fara a avea posibilitatea de a interveni in vreun fel si a le influenta. Totul se urzeste in spatele tau, se fac strategii, se iau decizii. Cineva te poate sustine din umbra, punand o vorba buna pentru tine. Nu este exclus sa ai parte de daruri sau de un ajutor providential, asa ca fii gata sa primesti tot ce vine.

Gemeni

Impulsivitatea si agresivitatea din ultima vreme, manifestate mai ales in anturaj, acum ating apogeul. Conjunctia Mercur (retrograd)- Marte in Berbec este direct raspunzatoare de aceasta, insa partea buna este ca ai curajul, in sfarsit, sa faci alegeri ferme, sa spui ce ai de spus. Sunt posibile rupturi, dar si impacari spectaculoase, ca urmare a curajului de recunoaste ca ai gresit in trecut.

Rac

Chiar daca impulsivitatea nu lipseste din peisajul astral, ingeniozitatea si originalitatea sunt la cote maxime, fiind manifestate mai ales in domeniul profesional. Este o zi dinamica, in care lucrurile se desfasoara intr-un ritm alert, asa ca fii atent la propunerile si vestile pe care le primesti. Unele pot parea bizare dar, in timp, se vor dovedi benefice.

Leu

Te afli intr-o perioada in care poti avea sentimentul ca totul pluteste in confuzie, ca se dau peste cap multe credinte, valori, convingeri, legate in principal de religie, filozofie de viata, viitor. Cu toate acestea, ziua de astazi iti poate revela niste raspunsuri si iti poate stimula creativitatea. Daca esti persoana publica sau vorbesti in public, astazi exerciti un magnetism fantastic asupra audientei.

Fecioara

S-ar putea ca astazi sa primesti o veste neasteptata de la un membru al familiei. Ceva se intampla, astfel ca planurile iti sunt date peste cap. Asadar, e nevoie sa fii flexibil, deschis la nou si receptiv la schimbare. In acest fel, lucrurile se intorc in favoarea ta. Pe de alta parte, ziua aceasta este excelenta pentru a lua in calcul o schimbare de decor in locuinta sau chiar o schimbare de domiciliu.

Balanta

Luna in Sagetator te face vorbaret, agitat, dornic de miscare si cu chef de calatorii. Astazi nu ai inhibitii, ci spui adevarul in orice circumstanta asumandu-ti orice risc. Este posibil ca aceasta atitudine sa-ti fie utila pentru a clarifica lucrurile intr-o relatie parteneriala. Totusi, e necesar sa renunti la aerul de superioritate si la tendinta de a lua totul personal.


Scorpion

Cu Luna in Sagetator, in zona banilor, astazi e posibil sa ai inspiratie in ce priveste gasirea de noi mijloace de castig material si financiar. Este posibil sa se iveasca o ocazie de a-ti valorifica un talent, insa pentru a extrage beneficiile din ea, e nevoie sa fii deschis la nou, sa ai curajul de a te arunca in necunoscut.

Sagetator

Cu Luna prezenta in semnul tau zodiacal, astazi e posibil sa fii foarte efervescent, mai ales in a-ti exprima si sustine ideile. Ce-i drept, ideile tale pot fi uneori geniale, doar ca nu e nevoie sa le impui si altora. Cu alte cuvinte, incearca sa fii ceva mai flexibil si sa dai mai mult spatiu celor din jur, pentru a evita animozitatile si polemicile. Simtul aventurii este si el foarte accentuat, astfel ca nu e exclus sa traiesti o escapada amoroasa.

Capricorn

Ori de cate ori Luna trece prin Sagetator, te invita la introspectie, detasare, discretie. Chiar daca stai ca pe ghimpi, astazi e bine sa tii informatiile pentru tine, sa stai si sa privesti de pe margine si, orice s-ar intampla, accepta ca e un scop inalt in toate. Cu alte cuvinte, totul are un motiv sa fie exact asa cum este.

Varsator

In cazul tau, Luna in Sagetator e posibil sa te determine sa-ti pui niste semne de intrebare in privinta unor oameni din anturajul apropiat. Sunt ei asa cum credeai? Iti impartasesc viziunea? Te pot inspira? E posibil ca, pe langa eventualele rupturi ale acestei perioade, sa intre oameni noi in viata ta sau sa schimbi felul in care-i privesti pe unii prieteni mai vechi.

Pesti

Cu Luna plasata in zona carierei si puterii, astazi s-ar putea sa-ti convingi sefii in privinta unor idei de crestere a eficientei sau sa iei o decizie cu privire la o afacere. Cert este ca de ceva vreme te bate gandul sa schimbi ceva. Daca nu ai facut-o pana acum, sa stii ca momentul este foarte aproape. Ti-as recomanda ca, in cazul in care vrei sa demarezi o afacere, sa astepti pana dupa 24 aprilie.

http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii