Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocat Horia Georgescu nu a opus rezistenţă. Poliţia să spună de ce a fost încătuşat la spate

ro

17 Mar, 2015 11:47 1377 Marime text
Horia Georgescu, preşedintele demisionar al ANI, nu a opus rezistenţă în momentul în care procurorul DNA a decis reţinerea să pentru 24 de ore, a declarat, astăzi, avocatul Cristian Ene, întrebat fiind de jurnalişti de ce a fost clientul sau încătuşat cu mâinile la spate.

„Domnul Horia Georgescu nu a făcut niciun gest care să fie interpretat că gest de rezistenţă. Dimpotrivă", a declarat avocatul Cristian Ene, cu puţin timp înainte că la Înalta Curte să înceapă şedinţa de judecată la care se va decide dacă Horia Georgescu va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

La insistenţele jurnaliştilor, avocatul a precizat că „numai poliţia poate să precizeze de ce cătuşele au fost puse la spate".

Cristian Ene a precizat că Horia Georgescu a fost însoţit de la DNA la arestul Poliţiei Capitalei conform „dispoziţiilor legale".

Pe de altă parte, avocatul a spus că s-a întâlnit luni seară cu clientul sau pentru a pregăti apărarea ce va fi susţinută în cursul zilei de azi.

Întrebat de jurnalişti cum se simte clientul sau, Cristian Ene le-a cerut jurnaliştilor să nu mai repete această întrebare, care i-a fost adresată în ultima perioada şi în cazul altor clienţi.

„Nimeni nu se simte bine în spatele gratiilor", a subliniat avocatul.


Sursa: ziare.com
Sursa foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii