Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Generația Facebook" este mai sănătoasă și mai fericită decât erau adolescenții din urmă cu 10 ani

ro

30 Mar, 2015 23:50 973 Marime text
Contrar a ceea ce s-ar fi crezut, un studiu arată că adolescenții din ziua de astăzi stau mai bine la toate capitolele față de un deceniu în urmă, informează yoda.ro.
 
Tinerii copii din ziua de astăzi sunt mai sănătoși și mai fericiți decât cei din urmă cu un deceniu, așa-numita „Generație Facebook" fiind mai activă fizic și probabilitatea consumului de alcool sau al intimidării din partea altor persoane fiind mai mică.
 
Un studiu coordonat la nivel internațional de Universitatea St Andrews din Marea Britanie a urmărit obiceiurile și gradul de fericire al copiilor între 11 și 15 ani în peste 40 de țări din întreaga lume pe parcursul a 16 ani (1994-2010).
 
Conform studiului, publicat de către The European Journal of Public Health, a crescut din partea adolescenților consumul de fructe și legume, adolescenții fiind activi în fiecare zi, au grijă de igienă, se lovesc mai puțin, au o sănătate excelentă, au relații intime protejate și consideră că e mai ușor să discute cu părinții subiecte importante.
 
Sursa: yoda.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii