Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#FreedomTour O călătorie în jurul României organizată de Centrul American Corner de la „Ovidius“

ro

15 Oct, 2014 10:16 1792 Marime text
Ambasada SUA şi Asociaţia eLiberare, Bucureşti, prin Centrul American Corner din cadrul Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, organizează mâine, începând cu ora 14.00, o acţiune cu privire la prevenirea traficului de persoane şi a exploatării sexuale în România.

Ioana Săndescu, Project Manager în cadrul asociaţiei eLiberare organizează #FreedomTour, o călătorie în jurul României, împreună cu partenerii săi, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP), Bancpost, Avis şi organizaţiile ADPARE şi MATTOO.

Motivul care a stat la baza proiectului demarat de asociaţia eLiberare este necesitatea implicării societăţii civile. Organizaţia doreşte să creeze un precedent pozitiv prin care să inspire oamenii la acţiune în propriile comunităţi. România se bucură de sprijinul autorităţilor în lupta împotriva traficului de persoane, însă reprezentanţii societăţii civile recunosc nevoia unei mişcări sociale împotriva sclaviei moderne. #FREEDOMTOUR doreşte să faciliteze acest lucru pe plan naţional prin activităţile demarate în cadrul proiectului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii