Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foc şi pară pe strada Dumbrava Roşie din Constanţa Patru limuzine au ars aproape complet

ro

10 Jul, 2014 13:32 2197 Marime text
Patru maşini au ars ca torţele, azi-noapte, pe strada Dumbrava Roşie din Constanţa. Conform Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea”, la momentul sosirii echipajelor din cadrul Detaşamentului Constanţa – Oraş, flacările se manifestau violent la patru autoturisme. Forţele de intervenţie au acţionat timp de aproximativ 30 de minute pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Pompierii spun că, din primele cercetări, cauza probabilă pare a fi o acţiune intenţionată. Aceasta pentru că focarul incendiului a fost localizat la roata din dreapta-faţă a unei limuzine marca Mercedes ML. Adică un loc unde nu se pune problema unui eventual scurt circuit electric, cel mai întâlnit motiv al izbucnirii incendiilor la maşini parcate. Din cauză că rezervorul a explodat după izbucnirea focului, motorina s-a scurs în jur, a luat foc şi a aprins, la rândul său, alte trei autoturisme aflate în imediata apropiere: un Audi, o Skoda şi un Peugeot.

Proprietarul maşinii de la care a pornit focul le-a declarat oamenilor legii că nu are duşmani şi nici nu a fost implicat în vreun conflict, astfel că nu înţelege cine şi de ce i-ar fi dat foc maşinii. Cazul a fost preluat de poliţişti, care au deschis o anchetă şi încearcă să dea de urma presupusului incendiator.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii