Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fetița de 10 ani a preotului decedat în cumplitul accident de la Suceava a murit la spital

ro

21 Oct, 2017 14:10 3474 Marime text
A doua fetiţă a preotului decedat în cumplitul accident produs săptămâna trecută pe DN 2E Fălticeni – Gura Humorului, a murit la spital. În total, şase oameni au murit în tragedie. Medicii fac acum eforturi să o țină în viață pe mama copilei a cărei stare este foarte gravă, informează România TV.

Anastasia, fetiţa de numai 10 ani a încetat din viaţă, asta deşi, atât ea cât şi mama ei au supravieţuit accidentului. Medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă ca să salveze viaţa micuţei. Până şi ei îşi stăpânesc, însă, cu greu, lacrimile în faţa unei asemenea tragedii.

Acum, medicii fac tot posibilul să salveze viaţa mamei. Femeia de 35 de ani e în stare gravă în spital, însă, a dat primele semne de revenire după tragedie.

Între timp, preotul Petru Gavril şi fiica sa, Anisia, au fost conduşi pe ultimul drum de sute de oameni. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor format din 100 de preoţi, în frunte cu Arhiepiscopul Sucevei.

Vă reamintim că, pe data de 14 octombrie 2017, un accident rutier grav s-a produs pe raza comunei Cornu Luncii, pe DN2E. Au fost implicate două maşini în care se aflau în total 9 persoane. La nivelul ISU Suceava s-a declanşat Planul Roşu de Intervenţie şi la faţa locului au fost trimise două autospeciale pentru descarcerare şi șapte ambulanţe, din care una de transport victime multiple.

Sursă foto: ISU Suceava

Citește și: Accident Cornu Luncii-Suceava Cinci morți. Un preot, sora, fetița, cumnatul, și șoferul din cealaltă mașină. S-a activat Planul Roșu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii