Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fetele decedate în tragedia rutieră de la 23 August, înmormântate mâine

ro

04 Aug, 2015 14:45 3062 Marime text
 
A fost carnagiu duminică seară pe DN 39, la ieşirea din 23 August spre Mangalia. Cinci persoane au murit într-un cumplit accident rutier, produs de un om de afaceri din Constanţa, care se întorsese în acea seară de la munte, unde îşi serbase propria nuntă de argint.
 
Martorii spun că autoturismul Skoda condus de Constantin Daniel Vicol, de 48 de ani a intrat cu viteză pe contrasens şi a izbit o maşină decapotabilă în care se aflau două femei şi doi bărbaţi. Impactul a fost nimicitor. Cei cinci au murit pe loc.

În maşina SAAB decapotabilă se aflau Laura Ţuţaniş, în vârstă de 35 de ani, care conducea maşina, Irina Milea, de 36, Mihai Păsărică, de 34, vărul Laurei, cu toţii din localitatea 2 Mai şi un cetăţean Italian, în vârstă de 52 de ani, partenerul de viaţă al Laurei.
 
Cei patru îşi petreceau vacanţa pe litoralul românesc. În plus italianul avea planuri de afaceri. Cumpărase mai multe terenuri în 2 Mai şi Vama Veche. El a fost de altfel singurul pe care medicii veniţi cu ambulanţă l-au mai prins cu o fărâmă de puls. Însă toate încercările lor de resuscitare au eşuat.
 
Laura şi Irina, prietene nedespărţite erau plecate de mai mulţi ani în Italia, la muncă. Laura era şi unicul sprijin pentru mama sa, bolnavă de cancer. Poliţiştii spun că acestea este cel mai grav accident rutier petrecut în ultimii doi ani pe litoralul românesc. Victimele vor fi înmormântate mâine, conform ultimelor informaţii.

Trupurile neînsuflețite ale fetelor sunt depuse la Capela de lângă Spitalul din Mangalia. Acestea vor fi înmormântate mâine, la ora 13.00, în Cimitirul Militar Sfânta Maria din Mangalia.


Citește și CINCI VIEŢI SPULBERATE ÎNTR-O CLIPĂ. CINE SUNT VICTIMELE TRAGEDIEI RUTIERE DE LA 23 AUGUST
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii