Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaluatorul mărcii Steaua a fost arestat pentru corupţie

ro

21 Mar, 2016 11:05 2045 Marime text
 
Marca Steaua a fost evaluată la 57,3 milioane euro, dar Gabriela Gângoe-Simion administratorul SC Eval Best Office SRL, care a făcut evaluarea, a fost arestată în dosarul lui Răzvan Murgeanu.
 
Credibilitatea evaluatorului mărcii Steaua este pusă la mare îndoială o dată cu arestarea Gabrielei Gângoe-Simion pentru fapte de corupţie. Potrivit ziarului Evenimentului Zilei, Gabriela Gângoe-Simion a fost arestată miercurea trecută, fiind suspectată de fapte de corupție, în „Dosarul Murgeanu”.
 
Gabriela Gângoe-Simion este bănuită că i-ar fi oferit o mită de 15.000 de euro, lui Răzvan Murgeanu, director în cadrul în Primăriei Sectorului 5, pentru ca primăria să vireze către o firmă controlată de Gângoe suma de 8,5 milioane de lei, în contul unor lucrări de reabilitare termică, conform aceleiași surse.
 
În urmă cu trei ani, o firmă controlată de același evaluator a vândut o locomotivă de patrimoniu la un preț de fi er vechi. Femeia a avut contracte cu CNADNR și RAAPPS și a fost membru în Consiliul de Administrație și cenzor la firmele lui Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timișoara, spune aceeași sursa.
 
 
 Sursa foto: digisport.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii