Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După demiterea lui Dragoş Poteleanu Casa judeţeană de Asigurări de Sănătate are un nou director

ro

25 Apr, 2016 18:05 2740 Marime text
 


 George Mirel Cristescu a fost numit director intrermar al Casei Judeţene pentru Asigurări de Sănătate Constanţa.

Potrivit purtătoruluid e cuvânt al instituţiei, Aurelia Rădoi, anterior acesta a fost director la Direcţia Relaţii Contractuale din cadrul Casei Judeţene pentru Asigurări de Sănătate Constanţa.

Până la numirea ca director interimar a lui George Mirel Cristescu  CJAS Constanţa a fost condusă de Oana Irina Ioniţă.

Amintim că postul de director general al CJAS Constanţa a devenit vacant după demiterea lui Dragoş Poteleanu de la conducerea instituţiei.

Dragoş Poteleanu, fostul director al CJAS este plasat sub control judiciar. Procurorii DNa spun că „în perioada 2012 - 2015, cât a deţinut funcţia de preşedinte - director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Constanţa, în repetate rânduri, Poteleanu Dragoş şi-a condiţionat îndeplinirea atribuţiilor de serviciu de primirea unor sume de bani sau a altor foloase necuvenite. Repetabilitatea actelor infracţionale, întinderea acestora în timp (2012 - 2015), modalitatea concretă de săvârşire a infracţiunilor conturează o personalitate pentru care funcţia publică deţinută a reprezentat un instrument de care s-a folosit pentru atingerea obiectivelor sale personale“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii