Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei tulceni sunt cercetaţi pentru trafic de droguri. Le comercializau pe faleza Municipiului Tulcea

ro

12 Jul, 2016 13:48 2165 Marime text
Poliţiştii  Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea şi procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările într-un dosar penal privind trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 22 ani din municipiul Tulcea, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, fără drept  (art. 2 al. 1 din Legea nr. 143/2000) şi efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive (art. 16 al. 1 din Legea nr. 194/2011).  

La 17.07.2015,  poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea au efectuat un control asupra unor bărbaţi aflaţi pe Faleza municipiului Tulcea, iar în urma controlului a rezultat depistarea unui plic cu fragmente vegetale.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că cei trei inculpaţi sunt implicaţi în procurarea de produse etnobotanice, pe care le comercializau către consumatorii din mun. Tulcea. 

Doi dintre cei 3 inculpaţi şi-au recunoscut vinovăţia, din care unul a fost condamnat  la o pedeapsă de 2 ani de închisoare, cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, cu un termen de supraveghere de 2 ani, prestarea unei munci neremunerate, în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, precum şi plata cheltuielilor judiciare. Al doilea inculpat a fost condamnat la o pedeapsă de 135 zile amendă şi plata cheltuielilor judiciare.

Cu privire la al treilea bărbat de 22 ani se continuă cercetările.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii