Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi poliţişti au primit Placheta de Onoare a MAI, pentru intervenţia la accidentul aviatic din Sibiu

ro

24 Nov, 2014 14:29 2071 Marime text
Şefii posturilor de Poliţie din comunele sibiene Iacobeni şi Laslea au primit, astăzi, Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), pentru modul în care au intervenit după accidentul aviatic din judeţul Sibiu, informează MAI.

Agentul-şef de Poliţie Eduard-Dumitru Cavaleru şi agentul principal de Poliţie Lucian-Aurel Badiu, şefii posturilor de poliţie Iacobeni, respectiv Laslea, au primit Placheta de Onoare de la ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul ministerului.

„Stimaţi invitati, dragi colegi din toată ţara, este o mare onoare pentru Guvernul României, pentru conducerea Ministerului Afacerilor Interne, prezentă aici, pentru mine în calitate de viceprim-ministru pentru securitate naţională, să acordăm cea mai înaltă distincţie a ministerului nostru unor colegi: mă refer aici la agentul principal Badiu şi la agentul-şef Cavaleru, doi oameni, doi colegi care şi-au făcut datoria. Au fost la datorie, vineri, salvând două vieţi", a spus Oprea, la ceremonie, citat de Mediafax.

Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii