Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din 3000 de participanți 12 elevi ai Liceului Ovidius, premiați de NASA

ro

23 Mar, 2016 19:09 5453 Marime text
Prof. Maga Cristinel, de la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța, anunță cu mândrie că trei echipe de elevi, din liceul menționat, au obținut premii și mențiuni la concursul anual NASA Space Settlement Design Contest 2015, organizat de celebra agenție spațială americană. Practic au fost în total 12 elevi care au fost premiați pentru proiectele pe care le-au înscris.
 
La acest concurs organizat de NASA au participat în jur de 3000 de elevi din peste 20 de țări, cu aproximativ 1000 de proiecte. În această întrecere dură, elevii Liceului Ovidius au câștigat trei premii importante: premiul I  la categoria clasei a IX-a, premiul III (individual) la clasa a IX-a si o mențiune de onoare la clasa a XI-a.
 
Iată lista completă a câștigătorilor concursului NASA de la Liceul Teoretic”Ovidius” Constanța:
 
PREMIUL I cu proiectul „OPAL – A fragment of the Universe”: Adi Elif, Cosma Bianca-Maria, Enache Ana-Iulia, Matei Anastasia, Rofcea Ioana-Despina, Vrabie Diana-Teodora, prof. coordonator Maga Cristinel;
 
PREMIUL AL III-LEA cu proiectul „Engineering... In the space”, autor Stoica Alin-Ilie (proiect individual), prof. coord. Maga Cristinel;
 
MENȚIUNE cu proiectul „Fahrenheit 451” : Ionescu Ștefan Alexandru,Vaetis Robert, Amet Altay, Refigean Serhan, Nedelcu Albert, prof. coordonator Bahrim Mariana.

Elevii câștigători, pe baza premiilor obținute,  sunt invitați să participe la a 35-a Conferință anuală International Space Development Conference (ISDC) care se va desfășura în San Juan, Puerto Rico, SUA, între 18-22 Mai, 2016.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii