Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Startul l-ar putea da Gabi Szabo Crosul Ziua Olimpică, de la Constanța, e gata de start

ro

05 Jun, 2015 11:59 1673 Marime text
Ediția 2015 a Crosului Ziua Olimpică se desfășoară la Constanța duminică, 7 iunie.

Alergătorii vor porni pe traseu de la Sala Sporturilor, la ora 10.00, iar, dacă va fi la Constanța, ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, va da startul. Traseul are lungimea de aproximativ 5 km: Sala Sporturilor – bulevardul Tomis (până la ieșirea din Constanța, la vapor) – bulevardul Aurel Vlaicu – Maritimo Shopping Center (unde se intră pe la primul sens giratoriu). Competiția a fost prefațată astăzi, într-o conferință de presă, de Claudiu Teliceanu și Mihai Orzan, reprezentanți ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța.

„Crosul împlinește 28 de ani. E mai mult decât o tradiție”, a spus Claudiu Teliceanu, directorul executiv al DJST Constanța. „Estimăm că vor participa în jur de 400 de alergători. Sperăm să iasă o competiție frumoasă”, a declarat și Mihai Orzan, de la Compartimentul Sport.

Primii 400 de participanți vor primi tricouri cu însemnele crosului. De asemenea, vor fi premiați primii șase clasați (atât la fete, cât și la băieți), cea mai numeroasă familie, cel mai tânăr și cel mai vârstnic competitor și, dacă vor concura, persoanele cu dizabilități.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii