Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contestația în dosarul ICA, respinsă de Tribunalul București

ro

25 Aug, 2014 18:32 1637 Marime text

Camelia Voiculescu a depus la Tribunalul București o contestație privinde sechestrul în dosarul ICA. Magistrații care au analizat cererea au respins ca neîntemeiată contestația în legătură cu sechestrul pus pe mai multe bunuri în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, informează Agerpres. Decizia de astăyi nu este definitivă și poate fi atacată în termen de trei zile de la comunicare.

Avocata familiei Voiculescu a cerut, în sala de judecată, admiterea contestației pe motiv că fiicele lui Dan Voiculescu nu au fost parte în procesul ICA, dar s-au ales cu bunurile confiscate de Curtea de Apel București.

Amintim că instanța a dispus, pe 8 august, printr-o decizie definitivă, confiscarea mai multor proprietăți, terenuri și imobile aparținând lui Dan Voiculescu, "care vor trece in patrimoniul statului libere de orice sarcini".

Printre bunurile aflate sub sechestru se află și imobilul din strada București - Ploiești nr. 25 - 27, unde funcționează televiziunile din trustul Intact.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii