Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean al Elevilor infirmă convocarea Adunării Generale din 5 mai

ro

27 Apr, 2014 20:01 2126 Marime text

 
În urmă cu două zile, pe site-ul Ispectoratului Școlar Județean (ISJ) Constanța a fost publicat comunicatul de presă conform căruia în data de 5 mai se va desfășura Adunarea Generală a Consiliului Județean al Elevilor Constanța, pentru alegerea unui nou Birou Executiv.
 
Consiliul Județean al Elevilor a infirmat, astăzi, informațiile publicate de ISJ Constanța susținând că alegerile din 13 noiembrie nu au fost contestate de către niciun candidat, așadar comisia de validare nu a avut un niciun motiv pentru invalidarea alegerilor .
Potrivit comunicatului, alegerile din data de 13 noiembrie 2013 au fost organizare corect, în prezența tuturor membrilor validați ai Consiliului Județean al Elevilor Constanța și în cadrul acestora au existat 36 de membri validați conform raportului de validare.
În plus, Consiliul Național al Elevilor  nu putea contesta alegerile deoarece nu are această competență. Invalidarea procesului electoral din 13 noiembrie 2013 se putea face doar de către comisia județeană de validare în ziua alegerilor în urma constatării unor nereguli care ar fi afectat rezultatul alegerilor, conform art. 53 din Metodologia de Organizare a Concursului pentru Ocuparea Funcţiilor în cadrul Consiliului Elevilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii