Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul local Iustin Fabian Roman, solidar cu arhitectul Andrei Chivu

ro

11 Jun, 2015 17:17 3201 Marime text
 
Consilierul local Iustin Fabian Roman îşi arată solidaritatea şi sprijinul pentru arhitectul Andrei Chivu.

Cel care a iniţiat proiectul pentru realizarea de piste de biciclete în Constanţa, demers susţinut şi de PNL prin senatorul Christian Gigi Chiru, a fost lovit zilele trecute, în timp ce mergea cu bicicleta, de un şofer care nu i-a acordat prioritate.

„Faptul că bicicliştii îşi pun viaţa în pericol în Constanţa este nu doar anormal ci şi inuman. Orice oraş european s-a ocupat de siguranţa bicicliştilor, numai noi, în Constanţa, nu reuşim să facem nimic în acest sens. Îmi iau responsabilitatea de a mă implică și de a veni în ajutorul constănţenilor pentru a se deplasa în siguranţa cu bicicletele prin oraș, pentru că așa se încurajează și un mod de viaţă sănătos”, a declarat consilierul local Iustin Fabian Roman.

Acesta a adăugat că accidentul lui Andrei Chivu este cel mai nefericit mod în care arhitectul a demonstrat că are dreptate.
 
„Andrei Chivu ar trebui să fie un exemplu pentru tinerii Constanţei. A luat atitudine, a făcut un proiect şi, din păcate, soarta a arătat că are dreptate şi că bicicliştii sunt mereu în pericol pe străzile Constanţei. Îl invit în mod public pe domnul Chivu să mi se alăture pentru realizarea unui proiect de hotărâre de Consiliu Local privind realizarea pistelor de biciclete în Constanţa. În Mamaia, acolo unde agenţii economici închiriază biciclete şi câştigă bani frumoşi din această activitate, s-au putut face piste. În Constanţa, unde nu a existat interes, nu! Dar acest lucru se va schimba”, a mai spus consilierul local Iustin Fabian Roman. 



Citește și ARHITECTUL ANDREI CHIVU, ACCIDENTAT DE UN POLIȚIST NEATENT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii