Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNA a respins contestaţia Postul lui Costi Ioniţă, MyneleTV, amendă record

ro

19 Mar, 2014 02:17 2834 Marime text
CNA a decis, ieri, să menţină amenda record de 100.000 de lei pe care a aplicat-o pe 6 februarie postului Mynele TV, care îl are ca acţionar şi pe cântăreţul Costi Ioniţă, din cauză că această televiziune a difuzat, în februarie 2013, în timpul nopţii, reclame la convorbiri telefonice erotice.
mynele tv costi ionita amenda recordLicenţa audiovizuală a Mynele TV este deţinută de societatea Happy Music SRL, ai cărei asociaţi sunt Constantin Ionita şi Corina Mihaela Boabeş, cu câte 50%.
Societatea Happy Music SRL a contestat la CNA amenda de 100.000 de lei pe care Consiliul a aplicat-o televiziunii Mynele TV.
La şedinţa CNA de marţi au fost prezenţi Corina Boabeş, acţionar şi administrator al Mynele TV, şi Dan Boabeş, directorul tehnic al televiziunii.
Dan Boabeş a spus că amenda de 100.000 de lei aplicată de CNA televiziunii Mynele TV este foarte mare, având în vedere că acest post nu a mai primit până în prezent nicio sancţiune pentru încălcarea legislaţiei audiovizuale.
Decizia de respingere a contestaţiei a fost adoptată de membrii CNA cu unanimitate de voturi (Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu, Cristina Trepcea şi Răsvan Popescu).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii