Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clinica achiziţionează o serie de medicamente Licitaţie deschisă la Spitalul Judeţean Constanţa (document)

ro

01 Aug, 2014 19:37 2179 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa anunţă încheierea unui contract de achiziţii publice, prin licitaţie deschisă. Obiectul contractului îl reprezintă cumpărarea de "soluţii pentru perfuzii, antitrombotice, antihemoragice, antibacterieni pentru uz sistemic, corticosteroizi pentru uz sistemic, anestezice, medicamente împotriva tulburărilor provocate de hiperaciditate, betablocanţi, antineoplazice".
 
Durata contractului este de patru luni începând de la data atribuirii, iar valoarea estimată, fără TVA este de 2.481.362,06 lei. Persoanele care deţin funcţii de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea contractului sunt:
 
Manager - dr. Dănuţ Căpăţînă
Director financiar-contabil - ec. Violeta Androne
Şef Serviciu Achiziţii - ec. Corneliu Stănculescu
Director Medical – dr. Avram Mihnea
Farmacist şef - Mirela Rădulescu
Serviciul Achiziţii - ec. Georgiana Butan
Consilier Juridic - Dafina Chivu.
 
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente a fost fixat pentru data de 3 septembrie 2014, ora 15:00, în timp ce termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 septembrie 2014, ora 10:00. Ofertele vor fi deschise o oră mai târziu, la sediul SCJU, Sala de consiliu de lângă Registratură, bulevardul Tomis, nr.145, Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii