De-ale iernii
Evenimentele iernii in Constanta
22:49 28 03 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Circulaţia pe podul de la Agigea se va închide total de la 1 septembrie

ro

14 Aug, 2016 20:22 1958 Marime text
Circulația pe podul de la Agigea va fi închisă integral începând cu data de 1 septembrie. Anunţul a fost făcut astăzi de directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Cătălin Homor.

„De la începutul anului, podul de la Agigea a fost pe lista mea de priorități top 3 (alături de groapa de pe autostrada Sibiu Orăștie și DN 76 Deva Oradea). De la 1 septembrie avem în plan închiderea totală a circulației pe acest pod și să se intre în plin cu lucrări de execuție. Mai sunt două hobane de schimbat și până la sfârșitul anului să redeschidem traficul în condiții normale, pe două benzi, în condiții de siguranță. În paralel cu deschiderea traficului, vor mai fi lucrări de întreținere de genul protecții corozive, vopsitorii, dar se pot executa fără probleme", a spus, la Digi 24, Homor.

De asemenea, Cătălin Humor a anunțat că Autostrada Soarelui va intra în reabilitare în martie 2017, cu traficul restricționat pe câte o bandă, însă lucrările vor fi terminate până la începutul sezonului estival.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii