Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele mai ieftine oferte de 1 mai

ro

10 Apr, 2010 20:37 1210 Marime text

Cine vrea să distracţie la mare de 1 mai ar face bine să se grăbească. Mai ales dacă vrea şi o super-ofertă. Atât în România, cât şi în Bulgaria sau Grecia, preţurile sfidează criza.

Pentru că în acest an ziua de 1 mai cade în week-end, românii vor avea doar două zile la dispoziţie pentru distracţie. Prea puţin timp cât să ajungă departe, aşa că bătălia destinaţiilor de vacanţă se va da între litoralul românesc şi cel bulgăresc, pe principiul aproape şi ieftin.

Pentru litoralul românesc, Ministerul Turismului anunţă oferte ce sfidează criza. Pachetul de două nopţi la un hotel de trei stele costă 20 de euro de persoană, iar cel de trei nopţi - 30 de euro.

La vecinii bulgari, preţurile din Albena sunt aseamănătoare. 10 euro pe zi dacă vă mulţumiţi cu cazare într-un complex de vacanţă şi 20 de euro pe zi, la un hotel de patru stele, all inclusive.

Cine vrea, totuşi, să meargă puţin mai departe, poate merge pe plaja din Grecia. Un pachet de trei zile, transport cu autocarul şi mic dejun inclus, nu depăşeşte 100 de euro de persoană.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii