Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele mai bune glume despre „Ziua Izabellei”

ro

14 Jan, 2015 15:45 5394 Marime text
 
„Ziua Izabellei" a fost o provocare pentru românii cu un simț ascuțit al umorului. Internetul este plin de glume pe acest subiect, prezente chiar și pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis. Astfel, la o postare a președintelui de ieri, un utilizator a scris un comentariu prin care îi adresează acestuia următoarea întrebare: „Veniți la ziua Izabellei?”.



Un utilizator a adaptat viralul începutului de an în România la recentele evenimente tragice din Franța și a postat o imagine cu urmatorul text: „Je suis Izabella”. Nu au fost uitate nici evenimentele politice românești recente și altcineva a creat un banner „Diaspora susține Ziua Izabellei!”.

Personajele principale din filmele celebre au acum replici despre „Ziua Izabellei”, dar și oameni de stat controversați, cum ar fi Kim Jong-un. Evident, din peisaj nu avea cum să lipsească Chuck Norris.



Glume nu se fac doar pe site-urile de socializare... Pe cele mai mari pagini web de comerț din România au apărut anunțuri de vânzare pentru bilete la „cel mai mare eveniment al anului”. Astfel, pe tocmai.ro, un „bilet la ziua Izabellei” se vinde cu 150 de lei: „Vând Bilet la ziua de naștere a anului 2015. 12 scene, peste 300 de artiști. Te vei distra alături de zeci de mii de oameni. Pregătește- te pentru cea mai tare noapte a anului 2015”.



S-a întâmplat și în alte părți

Neexperimentatele constănțene nu sunt singurele care au comis o astfel de eroare pe Facebook. O petrecere programată în Australia a fost anulată, după ce 200.000 de oameni au anunţat că vor participa. Greşeala sărbătoritei a fost că şi-a postat numărul de telefon pe Internet şi a fost bombardată cu telefoane şi mesaje.

O altă situaţie celebră a avut loc tot în Australia. 500 tineri au participat la o petrecere anunţată pe reţeaua de socializare MySpace. Distrugerile provocate de ei au depăşit 20.000 de dolari.

S-a întâmplat și în Olanda, în septembrie 2012, atunci când polițiștii au fost nevoiți să intervină după ce 3.000 de persoane au dat buzna într-un orășel cu doar 18.000 de locuitori. Totul s-a întâmplat după ce o fată postase un eveniment pe Facebook, iar utilizatorii s-au gândit că ar face bine să onoreze și fizic invitația. Oamenii legii au arestat atunci 20 de participanți care deveniseră recalcitranți.

Dincolo de amuzamentul generat de un astfel de eveniment viral, tinerii trebuie să înţeleagă că Facebook are reguli impuse tocmai pentru a preveni situaţii periculoase pentru cei care sunt prea mici să le înţeleagă. 

În galeria foto puteți vedea câteva fotografii comice preluate de pe Facebook legate de „Ziua Izabellei”.


Sursa foto: Facebook

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii