Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce mașini ajung în showroom-urile româneşti în 2015

ro

11 Jan, 2015 23:42 2160 Marime text
 
Anul acesta se anunţă a fi unul mai mult decât interesant, după ce în 2014 piaţa auto din România a înregistrat, în premieră, o creştere. Potrivit capital.ro, anul trecut a fost primul an de creştere al pieţei auto după şase ani consecutivi de scăderi puternice, conform unui raport realizat de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile. După primele 11 luni din acest an, volumul total al vânzărilor de autovehicule a crescut cu 24,1%. România s-a clasat pe locul patru în Uniunea Europeană la capitolul înmatriculări de autoturisme.



Revenind la piaţa locală, anul acesta vor fi lansate mai multe modele şi vom asista la o dispută aprigă în clasa mică, un segment care devine din ce în ce mai aglomerat. La Salonul auto de la Paris din toamna anului trecut, au fost prezentate zeci de modele, care vor ajunge în showroomurile din ţara noastră anul acesta, scrie capital.ro.



Printre acestea se numără noua Skoda Fabia, Renault Espace, a treia generaţie Honda Jazz, Volkswagen Polo GTI sau noul Opel Adam S. De asemenea, printre noutăţile anului 2015 se numără noul Megane, Hyundai i30 şi i40, Mercedes-AMG GT sau Opel Karl. La capitolul SUV-uri, Ford va aduce anul viitor în Europa modelul Edge, iar spaniolii de la SEAT vor lansa un model de la care aşteaptă vânzări de 100.000 de unităţi pe an, relatează capital.ro. Cei de la BMW au prezentat la Paris, noua generație BMW X6, însă bavarezi s-au mişcat rapid astfel încât modelul a debutat în showroom-uri în luna decembrie și are un preț de pornire de 70.000 de euro.



Sursa: capital.ro
Sursa foto: capital.ro, www.turbo.fr, www.autoexpress.co.uk

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii