Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Predoiu (PDL) Românii trebuie să se gândească foarte bine dacă vor să lase toată puterea în mâna lui Ponta, Mazăre și toți ceilalți

ro

10 May, 2014 14:16 2271 Marime text

 
Prim-vicepreșeintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat vineri la Cluj-Napoca, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul pe care îl reprezintă propune un proiect ce trebuie sprijinit de toate forțele de dreapta din România, în vederea alegerilor prezidențiale.
Acesta a adus multiple argumente pentru care actualul premier al țării, Victor Ponta, nu este un candidat potrivit pentru președinția țării, invocând relațiile pe care acesta le are cu mai mulți baroni locali. În discursul său, Cătălin Predoiu a amintit de mai multe ori numele primarului municipilui Constanta, Radu Mazăre, și legăturile acestuia cu Victor Ponta.
"Noi propunem prin această listă de candidați la europarlamentare un proiect pro competență, pentru o Românie reprezentată de profesioniști la Bruxelles, pentru locuri de muncă, investiții. Un proiect care să însemne o altfel de Românie. Firește că acest proiect are nevoie să fie sprijinit de toate forțele de pe partea dreapta și firește că ne dorim ca după alegerile europarlamentare să adunăm într-un singur fluviu politic toate râurile, toate apele care doresc un proiect pentru România, un proiect care să însemne o Românie europeană și nu o Românie de tip bananier, așa cum o desenează domnul Șova cu cariocile, domnul Ponta cu plimbările prin băltoacele inundațiilor sau domnul Mazăre cu care alegorice", a afirmat Cătălin Predoiu.

"E limpede pentru orice om de bună credință că suntem într-o conjunctură extrem de periculoasă pentru viitorul României dacă PSD acaparează toată puterea și va avea un monopol asupra puterii, și asupra guvernului, și asupra președinției. De aceea, cred că românii trebuie să se gândească foarte bine dacă vor să lase toată puterea în mâna PSD, în mâna domnului Ponta, a domnului Dragnea și celor care îi împing la guvernare, Duicu, Mazăre și toți ceilalți" a mai adăugat aceasta.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii