Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carpatica ASIG intră în procedură de redresare financiară. Vezi ce se întâmplă cu polițele

ro

16 May, 2014 20:52 1790 Marime text
Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară a decis deschiderea procedurii de redresare financiară pe baza de plan de redresare pentru societatea Carpatica ASIG, începând cu data publicării deciziei în Monitorul Oficial, a anunțat vineri autoritatea. Decizia a fost comunicată și societatii Carpatica ASIG, notează Hotnews.

Conducerea Carpatica ASIG trebuie să întocmească și sa depuna la sediul ASF un plan de redresare financiară, în cel mult 20 de zile de la data primirii de către societate a deciziei ASF.

Toate politele emise de Carpatica ASIG sunt și raman valabile, de la momentul emiterii până la expirare, iar societatea poate să emită în continuare polițe.
Precizăm că patronul și conducerea Carpatica Asigurari sunt anchetați de către procurorii DNA pentru fapte de corupție.

Potrivit Hotnews, procurorii DNA - Secția de combatere a corupției au dispus in 25 aprilie 2014 trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, în dosarul Carpatica - ASF a omului de afaceri Ilie Carabulea, care controlează Carpatica Asigurari, a lui Mirzac Marian, fost membru ASF, și a lui Dan Radu Rușanu, fost președinte ASF.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii