Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Care este starea victimelor din cumplitul accident de pe autostrada A4

ro

04 Aug, 2017 10:44 5366 Marime text
Potrivit informaţiilor furnizate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă, femeia a decedat în cursul zilei de ieri iar bărbatul este la terapie intensiva. Copilul este internat la secţia de chirurgie pediatrică.

UPDATE:
Cei doi pacienți răniți grav în urma accidentului rutier produs ieri, pe A4 și transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța au fost supuși ieri unor interveții chirugicale complexe.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, femeia, diagnosticată cu amputație posttraumatcă bilaterală la nivelul genunchilor a fost operată de o echipă mixtă de medici. În timpul intervenției chirugicale pacienta a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii au reușit să o resusciteze. După operație, pacienta a fost transportată la terapie intensivă, unde a intrat din nou în stop cardio respirator. Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut succes și pacienta a decedat.

Bărbatul diagnosticat cu amputație posttraumatică la nivelul genunchiului stâng și fractură deschisă de femur a fost de asemenea supus unor intervenții chirurgicale complexe. Starea sa de sănătate rămâne în continuare gravă și este intubat.

Ce de-al treilea pasager al autoturismului, minorul, nu prezintă probleme medicale și va fi externat.
 

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii