Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură de caras pe raza judeţului Tulcea

ro

20 Mar, 2014 10:17 1261 Marime text


Ieri, poliţiştii tulceni au confiscat o cantitate de 211 kilograme de peşte. În urma controalelor efectuate de poliţiştii tulceni, au fost identificaţi trei cetăţeni care aveau asupra lor mai multe zeci de kilograme de peşte din specia caras.

Astfel, pe raza localităţii Sălcioara a fost depistat M. F., în vârstă de 35 de ani, care avea asupra sa patru plase monofilament şi 66 kilograme de peşte. Câteva ore mai târziu, a fost oprit la control, pe raza localităţii Nufăru, un autoturism, în care a fost descoprită o captură de 145 kilograme caras. Cei doi ocupanţi ai autoturismului, S.I şi S.M., ambii în vârstă de 60 de ani, nu au putut prezenta documente justificative pentru transportul pe care îl efectuau.

Captura a fost trimisă spre valorificare unei scoietăţi comerciale de profil, iar perosanele în cauză sunt acum cercetate pentru infracţiunile de „deţinere şi transport a peştelui fără documente legale” şi „deţinere şi folosire la pescuit a plaselor monofilament”, ambele acţiuni fiind sancţionate prin lege.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii