Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când va fi ziua cea mare Gigi Becali, eliberat condiţionat

ro

06 Feb, 2015 08:32 1435 Marime text
Gigi Becali este tot mai aproape de eliberarea condiţionată. Finanţatorul stelist speră să iasă din închisoare pentru bună purtare, informează România TV.

Becali speră să iasă din închisoare în februarie, dar oficialii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor i-au transmis că acest lucru nu este posibil. Gigi Becali a depus însă o cerere pentru a fi eliberat condiţionat, iar pe 2 martie se va prezenta în faţa unei comisii care va analiza situaţia sa, scrie România TV.

„Vreau ca până la intrarea mea în comisie totul să meargă brici. Nu vreau să primesc nici o sancţiune şi nu doresc să fac nici un pas greşit. Am stat până acum 17 luni în închisoare şi nu mor eu răbdând încă o lună şi jumătate. Staţi liniştiţi acasă că o să vină vremea să fim din nou împreună. Îmi e tare dor de voi, să vă strâng din nou în braţe în fiecare dimineaţă, acasă", le-a transmis Gigi Becali celor din familie, notează România TV.

Pe lângă comportamentul ireproşabil, Gigi Becali se bazează în demersul său şi pe faptul că a scris cărţile „Muntele Athos, patria ortodoxismului" şi „Becali şi Steaua". în plus, a muncit atât în interiorul cât şi în afara penitenciarului, la Academia Hagi, relatează România TV.

Gigi Becali ispăşeşte o pedeapsp de trei ani şi jumătate de închisoare începând cu luna mai a anului 2013.


Sursa: România TV


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii