Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călin Popescu Tăriceanu şi-ar putea pierde funcţia de preşedinte al Senatului

ro

21 Jan, 2015 10:22 1684 Marime text
Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că, în cazul în care se va forma o altă majoritate în Camera Superioară, iar liberalii vor dori schimbarea lui Tăriceanu, vor fi inițiate procedurile de înlocuire a acestuia, informează România TV.

Alina Gorghiu a declarat pentru PSNews.ro că "dacă oamenii vor ajunge la concluzia, la un moment dat în Senat, colegii noştri senatori vor spune 'avem majoritate şi se doreşte schimbarea şefului Senatului', lucrul ăsta se va întâmpla."

“Nu e o prioritate pentru noi în momentul ăsta. Prioritatea este, aşa cum spuneam, să generăm iniţiative care să vină în sprijinul cetăţenilor din România, care să îi ajute să înţeleagă că politica nu este chiar atât de rea, sau că oamenii politici ar putea totuşi să înţeleagă agenda pe care o au ei. Atare cred că discuţiile astea pe împărţitul de funcţii şi pusul carului înaintea boilor s-ar putea să ne facă mai mult rău decât bine şi eu l-aş lăsa pe un loc secund", a mai precizat Alina Gorghiu.

Întrebată dacă există vreun liberal care ar urma să devină Președinte al Senatului, copreședintele PNL a refuzat să avanseze un nume și a punctat că nu este o prioritate a liberalilor, în acest moment, schimbarea din funcție a lui Călin Popescu Tăriceanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii