Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, se simte mai bine

ro

12 Feb, 2015 14:49 2063 Marime text
Bobbi Kristina Brown, descoperită fără semne vitale în cada din reşedinţa ei, pe 31 ianuarie, se simte mai bine şi a deschis ochii pentru prima dată de când a fost conectată la aparatele de menţinere a funcţiilor vitale, a anunţat una dintre mătuşile ei, informează Mediafax.

Descoperită în stare de inconştienţă în cada din vila ei, fiica lui Whitney Houston se afla de peste o săptămână în comă şi conectată la aparatele de respiraţie asistată. Potrivit mai multor tabloide americane, Bobbi Kristina ar fi urmat să fie deconectată de la aparatele care o menţineau în viaţă în noaptea de miercuri spre joi, pe 11 februarie, în ziua în care s-au împlinit exact trei ani de la decesul mamei sale, relatează Mediafax.

Informaţia, publicată pe 10 februarie de TMZ şi New York Post, a fost dezminţită în ziua următoare de familia tinerei. În plus, una dintre mătuşile ei, Leolah Brown, a infirmat toate zvonurile şi a anunţat cu ocazia unui interviu acordat pentru Fox 5 Atlanta că Bobbi Kristina "se simte mai bine".

„A deschis ochii. Krissi se simte bine, acum. Cu adevărat!", a spus Leolah Brown, citată de huffingtonpost.fr.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: zap2it.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii