Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bat clopotele de nuntă la MasterChef

ro

06 Jun, 2014 21:01 2122 Marime text
Chef Florin Dumitrescu şi iubita lui, Cristina Sima, își vor uni mâine destinele.

După ceremonia religioasă, cei doi vor oferi invitaţilor, la Buftea, o petrecere de zile mari, la care vor participa aproximativ 200 de persoane, scrie Libertatea.

Alegerea meniului sau costumul mirelui, au dat ceva bătăi de cap viitorilor miri, pe parcursul pregătirilor mult așteptatului eveniment.

Pretențiosul jurat de la „MasterChef" vrea să-și impresioneze invitaţii, astfel că s-a ocupat de meniu până în cel mai mic detaliu. De pe masa nuntaşilor nu vor lipsi sărmăluţele, dar nici preparatele sofisticate, notează Libertatea.

Lucurile au fost ceva mai complicate în privința alegerii costumului. Pentru că şi-a comandat un costum cu trei numere mai mic, Chef Florin Dumitrescu a fost nevoit să facă multă mișcare ca să intre în el.

Săptămâna trecută, în preambulul marelui eveniment, chef Florin şi Cristina au prezentat-o oficial, întregii lumi, pe fiica lor, într-o şedinţă foto pentru VIVA!. Micuţa Ava Elisabeta va împlini un an pe 10 iunie, aşa că se poate spune că la nunta părinţilor ei va fi un prilej în plus de bucurie, mai scrie Libertatea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii