Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat urmărit internaţional, prins de poliţişti

ro

27 Jul, 2016 12:59 2071 Marime text

Polițiștii din Maramureș, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat urmărit internațional de autoritățile italiene pentru tâlhărie, precum și un autoturism semnalat de către autorităţile din Italia ca fiind furat.

La data de 26 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au depistat un bărbat, de 26 de ani, din Baia Mare, care era urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile italiene au emis mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Acesta au fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, iar ulterior Curții de Apel Cluj, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile judiciare din Italia.

În aceeași zi, polițiștii din Maramureș au depistat, în posesia unei femei din Baia Mare, un autoturism semnalat de către autorităţile italiene ca fiind furat.

Pentru depistarea bărbatului urmărit internațional și a autoturismului în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii